ΟΡΓΑΝΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΡΠΩΝ

διαθλασιμετρο

ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΑ ΧΕΙΡΟΣ

Όργανα κατάλληλα για τη μέτρηση σακχάρων σε φρούτα, πυκνότητας υγρών αλκοόλης κλπ.

Ιδιαίτερα πρακτικά για τον έλεγχο της συγκομιδής φρούτων (ακτινίδια, αχλάδια, μήλα, σταφύλια, πορτοκάλια κλπ) καθώς επίσης για τον έλεγχο ποτών, χυμών, σιροπιών, μελιού, τοματοχυμών κλπ.

 

ΕΙΔΗ ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΚΩΔΙΚΟΣ             ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ BRIX            ΧΡΗΣΗ

 

RHB -32  ATC                    0-32                          Φρούτα, χυμοί, λαχανικά

 

RHB -40  ATC                     0-40                      Κρασί, φρούτα, με ένδειξη                                                                          αλκοολικού βαθμό κρασιού     

TIMH: 26.5€ + ΦΠΑ 24%

 

RHW 22 Be                         0-40                Brix (Σταφύλι, κρασί φρούτα)

                                             0-25                          Αλκοολικούς βαθμούς 

                                             0-22 Be                                   Beaume

 

ΤΙΜΗ: 26.5€ + ΦΠΑ 24%

 

 

RHB 0-92T                         58-92%                                 Μέλι - Σιρόπια

                                                                           (Με ένδειξη Be και Νερού)

ΤΙΜΗ: 33€ + ΦΠΑ 24%

 

RHS-28                             0-28% NaCl         Αλμύρες, αλατόνερο,τουρσί

                                                                                                             ελιές

ΤΙΜΗ: 33€ + ΦΠΑ 24%

 

 

 

  

RHS-611                              0-20%          Γάλα, Διαλυτά στερεά σε γάλα

                                                                        (Με ένδειξη θερμοκρασίας)

ΤΙΜΗ: 33€ + ΦΠΑ 24%

RHW -80 ATC                    0-80%            Αλκοόλη για τσίπουρο κρασί

ΤΙΜΗ: 38.5 € + ΦΠΑ 24%

 

 

1290                                1.000-1.070 ppt             Πυκνότητα νερού   

ΤΙΜΗ: 35€ + ΦΠΑ 24%

1220                                       58-92%              Σιρόπια  ζαχαροπλαστικής

ΤΙΜΗ: 38.5 € + ΦΠΑ 24%

διαθλασιμετρο ψηφιακο

ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ

Περιοχή μέτρησης : 0-85%  BRIX

Διακριτική ικανότητα : 0,1%

Ακρίβεια : 0,2%

Λειτουργεί με μπαταρία 9V 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ: ΜΑ 871

ΤΙΜΗ: 220€ + ΦΠΑ 24%

πενετρομετρο

ΠΕΝΕΤΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΩΝ

Όργανα κατάλληλα για τη μέτρηση της σκληρότητας καρπούς για τον καθορισμό της συγκομιδής.

Επίσης για τον έλεγχο της σκληρότητας κατά τη διάρκεια της συντήρησης στα ψυγεία.

Ενδείξεις σε kg/cm

Σέ θήκη με 2 ακίδες 8mm & 11 mm

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

 0,5- 12 kg /cm   για ακίδα 8 mm   d=0,1

1,0-24 kg/cm  για ακίδα   11 mm    d=0,2

 

ΚΩΔΙΚΟΣ:  GY-3        

ΤΙΜΗ: 165 € + ΦΠΑ 24%

μετρηση ζαχαρων και οξυτητας
bx-acid2_img.jpg
bx-acid3_img.jpg

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΛΕΜΟΝΙ- ΞΥΝΑ

ΣΤΑΦΥΛΙΑ

ΤΟΜΑΤΑ

bx-acid4_img.jpg

ΦΡΑΟΥΛΑ

bx-acid5_img.jpg
bx-acid6_img.jpg
bx-acid8_img.jpg
bx-acid14_img.jpg

ΜΗΛΟ

ΜΠΑΝΑΝΑ

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

ΑΧΛΑΔΙ

bx-acid91_img.jpg
bx-acid96_img.jpg
bx-acid101_img.jpg
bx-acid181_img.jpg

ΓΑΛΑ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΜΠΥΡΑ

ΞΥΔΙ

bx-acidF5_img.jpg

ΤΟΜΑΤΑ

ΦΡΑΟΥΛΑ

ΣΤΑΦΥΛΙ

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

sando_budo_en.png

ΣΧΕΣΗ  BRIX -ΟΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΖΑΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ

Μια νέα σειρά οργάνων για τη μέτρηση της οξύτητας των φρούτων αλλα και άλλων τροφίμων όπως ξύδι , μπύρα, γιαούρτι, γάλα, προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα και η γεύση.

'Οπως είναι γνωστό η σχέση  οξέων και ζακχάρων σε ένα φρούτο δίνει την  ιδανική γεύση.

Με τα όργανα αυτά μπορείτε να αξιολογήσετε ένα καρπό ως προς τη γεύση του γρήγορα και χωρίς εργαστηριακές μετρήσεις.

Όργανο κατάλληλο για βιομηχανίες, εμπόρους φρούτων, εξαγωγείς, μεγαλο -παραγωγούς ώστε να καθορίσουν την ημερομηνία συγκομιδής, προδιαγραφές εξαγωγής κλπ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ:

1. Αναλογα με το είδος  μέτρηση ολικής οξύτητας και έκφραση της σε κιτρικό ή γαλακτικό οξύ κλπ 

2. Μέτρηση  ψηφιακή σε BRIX

ΤΙΜΗ: 900€+ ΦΠΑ 24%

NeoProion.png
συσκευη μετρησης νιτρικων
soeks-ecovisor-f2-.jpg
NeoProion.png
SOEKS F2 5.jpg
soeks_ecovisor_f4_580x400-580x400.png

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΝΙΤΡΙΚΩΝ 

ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΚΡΕΑΣ, ΨΑΡΙΑ

Όργανο για την μέτρηση νιτρικών αλάτων στα λαχανικά, φρούτα, κρέας και ψάρια.

Το συντηρητικό νιτρώδες νάτριο καταπολεμά τα επιβλαβή βακτήρια σε ζαμπόν, σαλάμι και άλλα μεταποιημένα και ωριμασμένα κρέατα και τους προσδίδει επίσης το ροζ χρώμα τους. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες στο ανθρώπινο σώμα, τα νιτρώδη μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα και επίσης να μεταμορφωθούν σε μόρια που προκαλούν καρκίνο. Τα νιτρικά άλατα ευρίσκονται φυσικά σε λαχανικά όπως: τεύτλα, σέλινο, μαρούλι, ραπάνια και σπανάκι.

Με τη συσκευή αυτή μετρούμε άμεσα και γρήγορα την περιεκτικότητα σε νιτρικά άλατα και μας ενημερώνει αν είναι επικίνδυνα ή όχι άμεσα. Παράλληλα μετρά και την ποιότητα του νερού όσον αφορά την αλατότητα και μας πληροφορεί αν είναι κατάλληλο ή όχι.

Ενσωματωμένη μπαταρία επαναφορτιζόμενη.

Με οθόνη και αγγλικό MENU με εικόνες για το προς μέτρηση λαχανικό και οπτική ένδειξη καταλληλότητας πράσινο - κίτρινο - κόκκινο.

Κατάλληλο για ιδιώτες που προσέχουν τη διατροφή τους.

ΚΩΔΙΚΟΣ:  F2

ΤΙΜΗ: 160€ + ΦΠΑ 24%

καλυμπρες

ΚΑΛΥΜΠΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

 

Πλαστική με διάμετρο 55-90 mm  8τεμάχια 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ: 45016

ΤΙΜΗ: 35 € + ΦΠΑ 24%