ΟΡΓΑΝΑ   ΣΥΛΛΟΓΗΣ    ΚΑΡΠΩΝ

ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΑ ΧΕΙΡΟΣ

Οργανα κατάλληλα για τή μέτρηση σακχάρων σε φρούτα, πυκνότητας υγρών αλκοόλης κλπ.

Ιδιαίτερα πρακτικά για τόν έλεγχο της συγκομιδής φρούτων       ( ακτινίδια , αχλάδια, μήλα, σταφύλλια, πορτοκάλια κλπ) καθώς επίσης για τόν έλεγχο ποτών , χυμών , σιροπιών,  μελιού, τοματοχυμών κλπ.

 

ΕΙΔΗ ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΚΩΔΙΚΟΣ             ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ BRIX            ΧΡΗΣΗ              

 

RHB -32  ATC            0-32            Φρούτα, χυμοί, λαχανικά

 

 

 

 

 

RHB -40  ATC            0-40            Κρασί, φρούτα με ένδειξη                                                              αλκοολικού βαθμο κρασιού     

 

 

RHW 22 Be               0-40             Brix (Σταφύλι, κρασί φρούτα)

                                  0-25             Αλκοολικούς βαθμούς 

                                  0-22  Be        Beaume

 

 

 

RHB-0-92T               58-92          Μέλι - Σιρόπια

                                                       (Μέ ένδειξη Be και Νερού)

 

 

 

RHS-28                  0-28% NaCl   Αλμύρες, αλατόνερο,τουρσί

                                                      ελιές

 

 

 

 

 

RHS-611                  0-20 %          Γάλα , Διαλυτά στερεά σε                                                               γάλα

                                                      ( Μέ ένδειξη θερμοκρασίας)

 

 

 

 

RHW -80 ATC        0-80 %           Αλκοόλη για τσίπουρο κρασί

 

 

 

 

 

 

1290                    1.000-1.070 ppt             Πυκνότητα νερού   

 

 

 

 

 

 

1220                         58-92              Σιρόπια  ζαχαροπλαστικής

 

1600                        0-25 %             Υγρά Μπαταριών 

 

ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ ( RHB-40):

Δείχνει τον πιθανό αλκοολικό βαθμό που θα έχει το κρασί αν κοπεί στα αντίστοιχα brix

           

 

ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ

 

Περιοχή μέτρησης : 0-85%  BRIX

Διακριτική ικανότητα : 0,1%

Ακρίβεια : 0,2%

Λειτουργεί με μπαταρία 9V 

 

ΚΩΔ : ΜΑ 871

 

           

 

ΠΕΝΕΤΡΟΜΕΤΡΟ  ΚΑΡΠΩΝ

 

Οργανα κατάλληλα για τή μέτρηση της σληρότητας καρπούς για τόν καθορισμό της συγκομιδής.

Επίσης για τόν έλεγχο της σκληρότητας κατα τη διάρκεια της συντήρησης στα ψυγεία.

Ενδείξεις σε kg/cm

Σέ θήκη με 2 ακίδες 8mm & 11 mm

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

 0,5- 12 kg /cm   για ακίδα 8 mm   d=0,1

  1,0-24 kg/cm  για ακίδα   11 mm    d=0,2

 

ΚΩΔ      GY-3        

 

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΛΕΜΟΝΙ- ΞΥΝΑ

ΣΤΑΦΥΛΙΑ

ΤΟΜΑΤΑ

ΦΡΑΟΥΛΑ

ΜΗΛΟ

ΜΠΑΝΑΝΑ

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

ΑΧΛΑΔΙ

ΓΑΛΑ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΜΠΥΡΑ

ΞΥΔΙ

ΣΧΕΣΗ  BRIX -ΟΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

ΤΟΜΑΤΑ

ΦΡΑΟΥΛΑ

ΣΤΑΦΥΛΙ

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΖΑΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ  ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ  

 

Μια νέα σειρά οργάνων για τη μέτρηση της οξύτητας των φρούτων αλλα και άλλων τροφίμων όπως ξύδι , μπύρα, γιαούρτι, γάλα, προκειμένου να ελεχθεί η ποιότητα και η γεύση.

Οπως είναι γνωστό η σχέση  οξεων και ζακχάρων σε ενα φρούτο δίνει την  ιδανική γεύση.

Με τα όργανα αυτά μπορείτε να αξιολογήσετε ενα καρπό ως προς τη γεύση του γρήγορα και χωρίς εργαστηριακές μετρήσεις.

Οργανο κατάλληλο για βιομηχανίες , εμπόρους φρούτων , εξαγωγείς, μεγαλο -παραγωγούς ωστε να καθορίσουν την ημερομηνία συγκομιδής ,προδιαγραφές εξαγωγής κλπ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ:

1.Αναλογα με το είδος  μέτρηση ολικής οξύτητας και εκφρασή της σε κιτρικό , η γαλακτικό οξύ κλπ 

2.Μετρηση  ψηφιακή σε BRIX

 

           

 

 

ΚΑΛΥΜΠΡΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

 

Πλαστική με διάμετρο 18-35 mm  9  τεμάχια 

 

ΚΩΔ : 45017

 

 

ΚΑΛΥΜΠΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

 

Πλαστική με διάμετρο 55-90 mm  8  τεμάχια 

 

ΚΩΔ : 45016

 

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΝΙΤΡΙΚΩΝ 

ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΚΡΕΑΣ ,ΨΑΡΙΑ

 

Οργανο για την μέτρηση Νιτρικών αλάτων στα λαχανικά, φρούτα, κρέας , και ψάρια.

Το συντηρητικό νιτρώδες νάτριο καταπολεμά τα επιβλαβή βακτήρια σε ζαμπόν, σαλάμι και άλλα μεταποιημένα και ωριμασμένα κρέατα και τους προσδίδει επίσης το ροζ χρώμα τους. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες στο ανθρώπινο σώμα, τα νιτρώδη μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα και επίσης να μεταμορφωθούν σε μόρια που προκαλούν καρκίνο 

Τα νιτρικά άλατα ευρίσκονται φυσικά σε λαχανικά όπως:

  • Τεύτλα,Σέλινο,Μαρούλι,Ραπάνια και,Σπανάκι

Με τη συσκευή αυτή μετρούμε άμεσα και γρήγορα την περιεκτικότητα σε Νιτρικά άλατα και μας ενημερώνει αν είναι επικίνδυνα η όχι άμεσα.

Παράλληλα μετρά και την ποιότητα του νερού

όσον αφορά την αλατότητα και μας πληροφορεί αν είναι κατάλληλο η όχι

Ενσωματωμένη μπαταρία επαναφορτιζόμενη

Με οθόνη και αγγλικό MENU με εικόνες για το προς μέτρηση λαχανικό και οπτική ένδειξη καταλληλότητας Πράσινο- κίτρινο- κόκκινο

Κατάλληλο για ιδιώτες που προσέχουν τη διατροφή τους

ΚΩΔΙΚΟΣ F2

 

     ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ  &   ΕΙΔΙΚΑ 

ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ   ΘΡΕΨΗΣ  ΦΥΤΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ